Home

Pinkpop 2021 artiesten

Pinkpop 2021 informatie op Festivalinf

 1. Pinkpop | 18 - 19 - 20 juni 2021. We ontvangen veel mailtjes van ondernemers die graag met hun foodtruck op de Kalm Aan Laan / Pinkpop willen staan
 2. Officiële Pinkpop 2021 tickets koop je alleen via www.ticketmaster.nl.. Pinkpop vrijdag 18 juni € 110,-; Pinkpop zaterdag 19 juni € 110,-; Pinkpop zondag 20 juni € 110,-; Pinkpop weekend 18-19-20 juni € 230,- 3 dagen festivalterrein incl. camping, vanaf donderdagavond 17 juni tot maandagochtend 21 juni 12:00
 3. Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 4 dec 2020 om 11:32. De tekst is beschikbaar onder de licentie Creative Commons Naamsvermelding/Gelijk delen, er kunnen aanvullende voorwaarden van toepassing zijn.Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie. Wikipedia® is een geregistreerd handelsmerk van de Wikimedia Foundation, Inc., een organisatie zonder winstoogmerk

Inhaler op Pinkpop 2021 Pinkpop 2021 18 - 19 - 20 juni

Pinkpop 2020 - Nieuws en geruchten Festileaks Festival Forum › Forums › Pinkpop Forum › Pinkpop 2020 - Nieuws en geruchten Dit onderwerp bevat 8,277 reacties, 235 deelnemers, en is laatst bijgewerkt op 7 maanden, 2 weken geleden door DennisvdBr Landgraaf pleit voor garantiefonds Pinkpop 2021; Niek Murray: Doorgang Pinkpop 2021 zeer onwaarschijnlijk 'Voorbereiding Pinkpop 2021 verloopt rustiger vanwege corona-onzekerheid' Corona en festivals. De verspreiding van het coronavirus (COVID-19) heeft groeiende consequenties voor festivals wereldwijd. Artiesten zeggen af, festivals.

Pinkpop 2021, dat op vrijdag 18, zaterdag 19 en zondag 20 juni 2021 plaatsvindt, Artiesten Nieuws gebruikt cookies om u de best mogelijke gebruikerservaring te bieden Deze artiesten komen ook terug voor Pinkpop 2021. Verder zijn Pearl Jam en Thelonious Monster toegevoegd aan de aankomende editie. Pinkpop vindt in 2021 plaats op 18, 19 en 20 juni. Muziekliefhebbers met kaarten voor Pinkpop 2020 kunnen deze gewoon bewaren om in 2021 naar het festival te gaan Pearl Jam komt volgend jaar alsnog naar Nederland! De band komt in juni zijn shows in de Ziggo Dome inhalen en is tevens de afsluiter van Pinkpop 2021 Pearl Jam in 2021 naar Ziggo Dome en Pinkpop. Pearl Jam komt volgend jaar alsnog naar Nederland! Artiesten Nieuws gebruikt cookies om u de best mogelijke gebruikerservaring te bieden

Retraite-festival The Great Yonder komt terug in 2021 van 11 tot en met 15 augustus. Daarbij maakte de organisatie de eerste namen bekend, met onder anderen Douwe Bob en Mariëlle van Luijk. Het kleinschalige festival dat plaatsvindt in de Hongaarse Karpaten, kent een breed programma. ZO zijn de. Naast de mogelijke kanshebbers zijn er ook een aantal artiesten waarvan de kans groot is dat we ze niet terug gaan zien op de 51e editie van Pinkpop. We beginnen met Coldplay. De populaire band rond Chris Martin was lange tijd een gerucht voor een terugkomst naar Pinkpop in 2020 Deftones in 2021 alsnog naar Pinkpop. Deftones komt volgend jaar alsnog naar Pinkpop. De Amerikaanse metalband betreedt het Limburgse podium op zaterdag 18 juni 2021 Pinkpop 2015 vond plaats van vrijdag 12 tot en met zondag 14 juni. Net als in 2008 , 2010 en 2013 werd het festival ook in 2015 niet met Pinksteren gehouden, maar drie weken later. Het was de 46e editie van het Nederlands muziekfestival Pinkpop en de 28e in Landgraaf

Door JenitaPostma op 15 september 2020 - 11:33 Pinkpop, dat net als alle andere grote zomerfestivals dit jaar niet door kon gaan vanwege de uitbraak van het coronavirus, heeft de volgende editie in de agenda staan op 18, 19 en 20 juni 2021. Vandaag maakt het festival bekend dat het vanaf vrijdag 18 september de kaartverkoop weer opstart. Vanaf 10:00 zijn er weer kaarten te koop voor Pinkpop 2021 Pinkpop 2011 heeft al plaatsgevonden. Let op! Pinkpop 2011 startte op zaterdag 11 juni 2011. Dat is 3517 dagen geleden. De volgende editie van Pinkpop begint op vrijdag 18 juni 2021. Al onze Pinkpop 2021 informatie vind je hier De kans dat Pinkpop deze zomer kan doorgaan wordt steeds kleiner. Dat zegt Niek Murray, de directeur van het festival in Landgraaf. Donderdag werd bekend dat het kabinet 300 miljoen euro extra uittrekt voor het garantiefonds van de culturele sector, maar dat geldt enkel voor evenementen vanaf 1 juli.

Pinkpop 2021 - Tickets & Line-up en meer - 18 t/m 20 juni

Pinkpop-alarm! Dit is het hele affiche voor Pinkpop 2018. Alle namen worden zometeen aangekondigd op de Pinkpop perspresentatie, door een lek kun je ze hier al iets eerder lezen. UPDATE: Top Notch laten weten dat ook De Jeugd van Tegenwoordig en Roxeanne Hazes op Pinkpop 2018 te zien zijn. UPDATE 2.0: Inmiddels heeft Top Notch de tweet verwijderd Line-up Pinkpop 2021 van alle tot nu toe bekendgemaakte namen, artiesten, dj's, acts en bands die op Pinkpop 2021 staan.van vrijdag 18-6-2021 t/m maandag 21-6-202

De bevestigde Nederlandse artiesten stonden ook dit jaar op het affiche. Danny Vera bevestigde zijn komst naar Pinkpop 2021 zondagavond zelf, in talkshow Op1. Reeds gekochte tickets voor de 2020-editie van Pinkpop blijven geldig, waarbij tickets voor vrijdag 19 juni 2020 geldig zijn voor vrijdag 18 juni 2021 Pinkpop heeft negen Nederlandse artiesten uit de line-up van 2020 weten vast te leggen voor 2021. Kensington, Danny Vera, Frenna Deluxe, The Kik met orkest, Joost, Ares, Nona, Ten Times A Million en Elle Hollis zullen volgend jaar aantreden op het Limburgse festival Pinkpop 2021 nog altijd onzeker zondag, 24 januari 2021. Tessa Peters Redacteur. Profiel. Nu cancelen het nieuwe normaal is, wordt na afgelopen jaar ook komende festivalzomer bedreigd door corona. Ook de organisatie van Pinkpop zit met een zeer lastige puzzel

Pinkpop 2021 - Nieuws en geruchten - Festileaks Foru

Pinkpop, Nederlands oudste en bekendste popfestival, vond in 1970 voor het eerst plaats op pinkstermaandag 18 mei in Geleen. De naam 'Pinkpop' komt natuurlijk van 'Pop met Pinksteren' en het festival wordt doorgaans in het pinksterweekend georganiseerd, met uitzondering van de edities in 2008, 2010, 2013, 2015 en 2016 Pinkpop is een jaarlijks, driedaags popfestival in Landgraaf, dat sinds 1970 normaal gesproken in het weekeinde van Pinksteren plaatsvindt.. Het festival duurt sinds 1996 drie dagen en trekt per dag ongeveer 68.000 mensen. Sinds de eerste editie heeft het festival ruim anderhalf miljoen bezoekers gehad en hebben er meer dan 500 verschillende artiesten en bands opgetreden Pinkpop 2020 zou de 51e editie van het Nederlandse muziekfestival Pinkpop en de 33e editie in Landgraaf worden. Het festival zou niet tijdens Pinksteren, maar op vrijdag 19, zaterdag 20 en zondag 21 juni 2020 plaatsvinden.In april 2020 werd deze editie voortijdig afgelast in verband met maatregelen tijdens de coronacrisi Op deze manier wil ETEP een boost geven aan de internationale carrières van Europese bands en artiesten. Pinkpop ondersteunt dit initiatief al sinds de oprichting en probeert ook ieder jaar een veel belovende act uit Europa een plaats te geven op het festival. Zie voor meer info: www.etep.nl; Bevestigd tot nu toe voor Pinkpop 2021

Voor Pinkpop 2020 zijn de eerste namen onder meer Red Hot Chili Peooers, Pearl Jam, Kensington, Deftones, The Kik, Danny Vera. Reeds gekochte tickets voor Pinkpop 2020 blijven geldig voor Pinkpop 2021. De kaartverkoop voor de 51e editie van Pinkpop wordt hervat op vrijdag 18 september aanstaande om 10.00 uur, via www.ticketmaster.nl Smeets kan nauwelijks wachten tot de volgende editie van Pinkpop in 2021 afgetrapt mag worden. Ik kijk uit naar volgend jaar als we écht weer Pinkpop kunnen organiseren, zo zei hij maandag in L1mburg Centraal.Hij gaat er vooralsnog vanuit dat'zijn' festival dan gewoon kan doorgaan: Ik hoop dat het bij één jaar blijft en niet dat we volgend jaar nog altijd rekening moeten houden met het. Pinkpop 2021 tickets op TicketSwap TicketSwap is de veiligste manier om tickets te kopen en verkopen voor Pinkpop 2021. Verkopers zijn zeker van hun geld en kopers ontvangen de tickets direct nadat ze hebben afgerekend

Pinkpop 2010 informatie op Festivalinfo

Pinkpop 2021 Festivalnieuws en Geruchten - Festileaks

Pinkpop 2021 - Nieuws en geruchten door DennisvdBr. 17 uur geleden Festivalacts Top 100 Aller Tijden Prognose door Fireball. 18 uur geleden Albums van 2021 door Raskolnikov. 19 uur geleden Wat luister je nu? door Processierups. 21 uur geleden Graspop Metal Meeting. Pearl Jam is toegevoegd aan de lineup van Pinkpop 2021. De Amerikaanse rockband sluit het festival af op zondag 20 juni

Contact Pinkpop 2021 18 - 19 - 20 juni 2021

Pinkpop 2021 zal plaatsvinden op vrijdag 18 juni, zaterdag 19 juni en zondag de 20e. Zoals gezegd sluit Pearl Jam op zondag 20 juni Pinkpop 2021 als headliner af. De Pinkpop line-up ziet er nu als. In Pinkpop 2020 zie je live-optredens vanuit poptempel Paradiso in Amsterdam en komen zo veel mogelijk acts aan bod die op Pinkpop 2020 zouden spelen. Een muziekprogramma vol mooie gesprekken en Pinkpop-anekdotes wordt beloofd, met de Nederlandse artiesten van nu. De presentatie is - bijna als vanouds - in handen van Eric Corton De 51e editie van Pinkpop vindt dit jaar plaats. Opnieuw zullen de allergrootste artiesten optreden. De onlangs bekendgemaakte line-up van Pinkpop 2020 bevat namen als Post Malone, Zara Larsson en Liam Payne. En dat is pas het begin. Line-up Pinkpop 2020. Er zijn op dit moment 37 act bekend en er zullen er nog veel meer aangekondigd worden Lees ook: Ook Post Malone naar Pinkpop 2020. Stop in Landgraaf De naam van Post Malone duikt nu op voor de zaterdag van 2021, omdat het tourschema van de artiest laat zien dat hij van 24 tot en met 26 juni in Denemarken optreedt. Pinkpop 2021 zit daar nét voor: van 18 tot en met 20 juni op het Megaland-festivalterrein in Landgraaf

Een aantal artiesten die dit jaar eigenlijk op Pinkpop zouden staan, treden komend weekeinde live op vanuit Paradiso in Amsterdam Line-up Pinkpop 2020 tot nu toe. De line-up is nog niet volledig, er kunnen nog namen bijkomen. Je kunt wel alvast je favorieten artiesten opzoeken en aanvinken dat je hen wilt gaan zien, zo bouw je nu alvast je eigen schema op

Het duurt helaas nog even maar de eerste headliner van Pinkpop 2021 is al aangekondigd! Niemand minder dan de Red Hot Chili Peppers komen op vrijdag 18 juni naar het festivalterrein in Landgraaf! De Amerikaanse band sluit die dag Pinkpop af. Red Hot Chili Peppers zou dit jaar eigenlijk al optreden maar covid-19 gooide roet in het eten Pinksteren. De naam Pinkpop is afgeleid van de namen Pinksteren en Popmuziek.Alle edities t/m 2007 vonden ook plaats tijdens Pinksteren, maar er werd daarna van afgeweken in 2008, 2010, 2013, 2015 en 2016.. Perspresentatie. De bekendmaking van het complete programma vond plaats tijdens de traditionele perspresentatie in poptempel Paradiso te Amsterdam op woensdag 17 februari 2016 Artiesten Pinkpop 2020. De Pinkpopbaas wil niet zeggen of er al artiesten zijn vastgelegd voor Pinkpop 2020. Hij droomt wel hardop van een optreden van Neil Young en Bob Dylan. Ze staan op mijn lijstje

Tickets Pinkpop 2021 18 - 19 - 20 juni 2021

Vandaag (23 november) ging de kaartenverkoop van Pinkpop 2020 van start. Het festival zal plaatsvinden in het weekend van 19 tot 21 juni in Landgraaf. De volgende namen zijn al bekend gemaakt: Red Hot Chili Peppers, In dat weekend wordt het steeds moeilijker om artiesten te boeken vanwege concurrentie met andere festivals Lowlands 2021. Op vrijdag 20, zaterdag 21 en zondag 22 augustus 2021 zal Lowlands plaatsvinden in Biddinghuizen. Tickets. Informatie over de kaartverkoop volgt nog. Tickets voor het afgelaste Lowlands 2020, blijven geldig voor 2021. Meer informatie over mogelijke extra kaartverkoop volgt later. Line-up. De eerste headliner is al bekend De Amerikaanse rockband Red Hot Chili Peppers sluit vrijdag 19 juni 2020 de eerste dag van Pinkpop af. Festivaldirecteur Jan Smeets heeft zojuist de eerste vijf namen bekendgemaakt van artiesten. Op Pinkpop zouden dit jaar artiesten staan als Keane, Disturbed, Volbeat, Deftones, Gojira, Rag 'N' Bone Man en Of Monsters And Men. Het is niet bekend of ook zij volgend jaar afreizen naar Landgraaf. Gekochte kaarten voor de 2020-editie van Pinkpop blijven geldig. Het is nog niet bekend wanneer de voorverkoop van Pinkpop 2021 start

Lijst van Pinkpop-optredens - Wikipedi

De bekendmaking van de line-up van Pinkpop 2020 is de afgelopen weken begonnen. Er stonden al achttien klinkende namen op het programma, gisteren kwamen daar nog eens tien namen bij. Twenty One Pilots en 5SOS (5 Seconds of Summer) zijn toegevoegd aan het programma voor vrijdag 19 juni, terwijl het festival op zaterdag vergezeld wordt door Rag'n'Bone Man, Mabel en Frank Carter & The. Pinkpop 2021. Ook in 2021 zal Pinkpop weer garant staan voor een weekend vol met optredens van nationale en internationale artiesten. De headliners van 2021 zijn Bruno Mars, Foo Fighters en Pearl Jam. Ook Snow Patrol, Editors en de band Nothing But Thieves zullen het podium onveilig maken

Pinkpop 2020 line-up - Blokkenschem

Op elk festival organiseert 3FM in de 3FM Hangout intieme sessies met artiesten. In deze sessie: Nana Adjoa. Mt. Atlas 44:03 Web only 9 jun 2019, 20:49 De show van Mt. Atlas op Pinkpop 2019 SYML 15:39 Web only 9 jun 2019, 20:25 De show van SYML op Pinkpop 2019 Meer Pinkpop Pinkpop 2020 Aflevering; Afl; 20 jun 2020, 22:40 - 23:37 De 51e editie. En , er komen nog artiesten bij, want het programma is nog niet geheel rond. In Feb 2020, dan word in Paradiso (via live-stream) kun je dit volgen, heb ik dit jaar ook gedaan. Dan wordt het definitieve programma bekend gemaakt. Vol verwachting zit ik dan voor de pc, dit te volgen. Op de pinkpop website staat alles wat je wilt weten

Video: Pinkpop 2021 Archives - Artiesten Nieuw

Pinkpop 2016 informatie op Festivalinfo

Pinkpop 2020 informatie op Festivalinf

Pinkpop 2020 gaat niet door. Geen Twenty One Pilots, Red Hot Chili Peppers of Danny Vera dit weekeinde in Landgraaf, maar pas volgend jaar. Ook Nederlands oudste en bekendste popfestival moet een. — Pinkpop festival (@pinkpopfest) November 13, 2019. Prijzen ongewijzigd De Pinkpop-organisatie geeft aan dat de ticketprijzen voor de editie van 2020 identiek zijn aan die van 2019. Weekendkaarten inclusief een campingticket kosten 230 euro, voor een dagkaart zijn festivalgangers 110 euro kwijt Pinkpop-artiesten doen alsnog live-optredens vanuit Paradiso. In het muziekprogramma Pinkpop 2020, dat zaterdagavond 20 juni op NPO 3 wordt uitgezonden,. Pinkpop 2020 - Saturday - zaterdag 20 juni 2020 - AFGELAST (festival) Line-up: POST MALONE MARSHMELLO Rag'N'Bone Man Crowded House Deftones Chef'Special James Arthur Floor Jansen Liam Payne Mabel Danny Vera Joost Frank Carter & The Rattlesnakes..

Julian Casablancas - Fotograaf: Gonzalo Tello | Flickr (CC

Pinkpop 2020 Pinkpop is het oudste popfestival ter wereld dat jaarlijks terugkeert, de eerste editie was al in 1970. Qua muziek passeren allerlei stijlen de revue en iedere editie weet de organisatie weer grote namen uit binnen- en buitenland te strikken Report 2019: Vijftig jaar Pinkpop: Keep it cool en geen gekke dingen YellowTipi ging naar Pinkpop en vertelt je hoe het was. Lees het hele artikel hier. Pinkpop is de recordhouder voor het langstlopende jaarlijks terugkerende popfestival ter wereld en mocht dit jaar haar vijftigste (!) verjaardag vieren De Nederlandse acts die Pinkpop in 2020 zou verwelkomen, mogen in 2021 op retour. Kensington, Danny Vera, Frenna Deluxe, The Kik met orkest, Joost, Ares, Nona, Ten Times A Million en Elle Hollis zijn alsnog geboekt voor het festival. Eerder maakte Pinkpop al bekend dat Red Hot Chili Peppers en Twenty One Pilots in 2021 alsnog naar Landgraaf komen Music event in Landgraaf, Netherlands by Pinkpop Festival and 3 others on Friday, June 18 2021 with 23K people interested and 16K people going. 84 posts.. Pinkpop 2021. June 18-20, 2021 . Landgraaf, Netherlands. Photo Credit: Pinkpop. Home » All Music Festivals » Europe Festivals » The Netherlands » Pinkpop 2021. Camping Live Nation Alternative Indie Metal Rock. The Scene

Concert James Arthur in Koninklijk Circus, Brussel op21Ellie Goulding en meer naar Pinkpop 2020 | FestileaksDie Antwoord in januari 2015 naar Heineken Music HallKelly Clarkson lanceert nieuwe single 'Piece By Piece'

Pearl Jam komt naar Pinkpop 2021. De Amerikaanse rockband Pearl Jam speelt volgend jaar op Pinkpop. Volgens de organisatie van het Limburgse festival zal de band op 20 juni voor een knallende. Een muziekprogramma vol mooie gesprekken en Pinkpop-anekdotes, met de Nederlandse artiesten van nu, gepresenteerd door Eric Corton. In Pinkpop 2020 treden Nederlandse artiesten als Chef's Special, The Kik, Nona en Ten Times A Million op met een oude hit of een nieuwe track en ze praten met Eric over hoe het nu gaat, over hun plannen en ze kiezen hun eigen hoogtepunten uit het rijke. The Pinkpop Festival or PINKPOP is a large, annual music festival held at Landgraaf, Netherlands.It is usually held on the Pentecost weekend (Pinksteren in Dutch, hence the name). If Pentecost falls on an early date in May, the festival is held later in June. Starting in 1970, at Burgemeester Damen Sportpark in the city of Geleen, Pinkpop is the oldest and longest running annual dedicated pop. CONTACT. Buro Pinkpop (Festivals Limburg BV) E-mail: shop@pinkpop.nl Telefoon: 0031 (0) 46- 475 25 00 Post adres: Postbus 117, 6160 AC Geleen Bezoek adres: Mauritslaan 25, 6161 HP Geleen kvk: 14052125 btw nr: NL803626502B0 Zoek je favoriete artiesten via de zoekbalk of navigeer via bovenstaande letter buttons. Je krijgt dan een overzicht te zien van welke festivals deze artiest nog aanwezig is, en in het verleden aanwezig is geweest. Hieronder vind je de meest populaire artiesten

 • Ariel baby Wasmiddel Kruidvat.
 • Hyundai Boom Soundbar gebruiksaanwijzing.
 • Muscle Meat Kip.
 • Lisa goes Vegan pasta.
 • Visboot zeewaardig.
 • Medium pizza papa johns.
 • In welk type computers worden SODIMM modules gebruikt.
 • Badjas Zeeman.
 • Smart TV Android Philips.
 • Gothenburg Jumping live.
 • Design Museum Den Bosch.
 • Racefiets Utrecht.
 • Afscheiding teef na dekking.
 • Citaten thuis.
 • Beddenreus Tilburg.
 • Delphi Voldemort.
 • Winterbanden BMW X2.
 • Bloedblaar behandelen.
 • Kadaster waarde huis.
 • Grappige gedichten kerst.
 • Honing mosterd saus maken voor kip.
 • Even in the darkest of times dumbledore quote.
 • Melk van Nederlandse koeien.
 • Hydrothermal vents.
 • Jeans lange vrouw.
 • Crematorium Venray corona.
 • Enter koe.
 • Blasfemie islam.
 • 17 basisbehoeften kind.
 • Personeelsadvertentie eigenschappen.
 • Restaurant Bospark Bilthoven.
 • Kwik, Kwek en Kwak petjes.
 • Kano materiaal.
 • Windows XP internet werkt niet.
 • Poolen arsenaal Vlissingen openingstijden.
 • Muziek gebruiken in video.
 • PCB OVAM.
 • Pistache noten kopen Colruyt.
 • Copyright teken gebruiken.
 • Dm Herzogenrath.
 • Ademnood Lyrics Yade Lauren.