Home

Mozaïek kanaries kweken

Altijd lage prijzen · Miljoenen reviews · NL klantenservic

Wonen & Keuken. Betalen met iDeal. Nederlandse klantenservice De man moet een vol masker hebben een borstvlek die op een driehoek lijkt, niet te groot en een normale schoudertekening. Zo heeft u de meeste kans om goede type's 1 en type's 2 te kweken. De voeding : Bij mozaïeken en vooral bij de lipochroom mozaïeken is het van belang op te passen met carotheen houdende voeding De kweek Met mozaïek kanaries kan, kweektechnisch gezien op dezelfde manier gekweekt worden als de overige kleurkanaries. Het doel van onze kweek met vogels is om ze verder te veredelen, dat wil zeggen: verbeteren. In ons geval betekent dat we vogels proberen te kweken die zo dicht mogelijk komen bij de standaardeisen die zijn opgesteld

Mozaiek T1 x Mozaiek T1 = Mozaiek T1 zonen + dochters. verkrijgbaar in de handel, is rood producerende kleurstof, enkel aan kanaries met rode grondkleuur geven. Ik doe de bereiding als volgt: De rusk doe ik in een grote kom , We weten dat vogels in de natuur rond eind april begin mei aanvangen te kweken,. Geachte Mozaïek liefhebbers. Naar aanleiding van de ontwikkelingen van het Coronavirus. heeft het bestuur besloten om het eerste halfjaar geen bijeenkomsten te houden. Daarom wensen wij jullie een goede kweek en veel jonge mozaïek kanaries. En dat we elkaar in september weer kunnen begroeten Verder dient men rekening te houden met de kweek dat de mozaïekfactor recessief en geslachtsgebonden vererft. ENKELE KOPPELINGSMOGELIJKHEDEN: a/ Mozaïek x mozaïek = 100% mozaïek. b/ Niet mozaïek x mozaïek = 50% split-mozaïek (mannen) = 50% niet-mozaïek (poppen Rood mozaïek, rood ivoor mozaïek, rood intensief en schimmel witte vleugels, rood ivoor intensief en schimmel witte vleugels, geel mozaïek, lutino mozaïek, bruin rood mozaïek, bruin onyx rood mozaïek, bruin pastel rood mozaïek, bruin rood, zwart rood mozaïek, zwart onyx rood mozaïek, phaeo rood mozaïek,. Vogelsoort: kleur kanaries . Kleurslag: agaat rood mozaïek type 1 en type 2, satinet rood mozaiek type 1 en type 2, agaat pastel rood mozaiek type 1 en type 2, agaat topaas rood mozaiek type 1 en type 2, isabel rood mozaiek type 1 en type

Opvoeren Rood mozaïeken : Wout.van.Gils . Het opvoeren van de Rood Mozaïek vraagt echt kennis en inzicht goed opletten ,de juiste verhouding en ook op het gepaste moment beginnen is de boodschap. Dat dit goed te doen is ziet men aan de prachtige exemplaren die we regelmatig te zien krijgen.Men weet dat met het opvoeren begonnen moet worden als de grote pennen zo goed als volgroeid zijn dit. Het kweken van kanaries. Als je gaat kweken, zet je eerst de mannen apart. Dit om ze hitsiger te maken en te voorkomen dat er al poppen gedekt worden. Mannen hebben 6 weken nodig om broedrijp te worden, poppen 2,5 à 3 weken. Na een totaal van 6 weken plaats je de poppen in de kweekkooien en geef je ze een nest en nestmateriaal Kanaries kweken. Het is enorm lastig om het verschil tussen man en pop te herkennen. Ze lijken nagenoeg op elkaar. Het mannetje fluit alleen erg veel waar het popje dit nauwelijks doet. Er zijn enkele factoren die erg belangrijk zijn voor kanaries kweken. Agaat Rood Mozaïek - SpeciaalClubkleur www.speciaalclubkleur.n Kanaries houden - Kanaries kweken. Kanariewereld.nl is de website voor iedere kanarieliefhebber. Voor iedereen die geïnteresseerd is in het houden, verzorgen, kweken en showen van kanaries, zowel kleur-, zang- of postuurkanaries Hans Looij (mozaïek), Robin van Maanen (melanine), Anton Sjouw (lipochroom) Workshop Rotterdam 2019 . Themadag Breda 2019 . Landelijke NKC-dag Maasland 2018 Themadag Breda 2018 . Dutch Open 2017 . Winnaar generaal klassement Anton Sjouw . Mooiste vogel van de show Leo Woonin

De Zwart Grijsvleugel > Thesis opleiding keurmeester

Wonen & Keuken bij Amazon - Gratis levering vanaf 20 eur

Rode kanaries moet men voor ze eieren leggen kleurstof bijvoeren. Als men vogels wilt kweken voor de TT met goed doorgekleurde vleugel en staartpennen, moet men beginnen met vogels mozaïek kanaries, na 6 weken eivoer geven zoals de rode kanaries Reeuwijkse kanariekweker weet dat 'kampioen kweken jaren kost' Hartstocht Er gaat geen dag voorbij of Theo Lamers (73) uit Reeuwijk is wel met zijn kanaries bezig. Vooral de blanke mozaïek. Kanaries nemen met hun zaadmengsel ook ongeveer 18% eiwit op. De zogenaamde eivoeders door iedereen bekend, geven we extra tijdens de kweek en in iets mindere maten in de rustperiode. We moeten het blijven geven voor een gezond vogelbestand

Kanarie Homepage - Kweken mozaieken, man of pop lij

  1. hallo ik ben petra en ik ben pas begonnen met kanaries kweken maar ik heb 2 vragen mag ik mijn pop en man nu rode kleurstof geven want ze zijn een nest aan het bouwen en hoe lang moet ik de kleurstof kleurstof geven en vanaf wanneer moet ik de jongen kleurstof geven en rood ei voer mag dat altijd en de jongen ook Bedankt alvast petra :hel
  2. Vanaf de tweede helft van de 15e eeuw werden kanaries massaal gevangen en naar Spanje verscheept. Daar legden monniken zich toe op de kweek ervan. Zij verkochten enkel de mannen waardoor anderen niet met de vogels konden kweken. Zo verkregen zij een monopoliepositie en konden zij de prijs zo lang mogelijk hoog houden (1,2)
  3. Bij de kweek van agaat rood mozaïek zullen we uiterst selectief te werk moeten gaan. Inbreng van andere kleurslagen zie ik niet onmiddellijk als de boodschap. Ook het redelijk ruime aanbod van agaat rood mozaïek laat ons toe om via selectie te werken. We vragen een goed contrast
  4. Ik wil misschien mozaiek kanaries gaan kweken de zwart rood mazaiek en de zwart kobalt rood mozaiek. Nu mijn vraag is moet je mozaiek x mozaiek kweken of moet je eerst een gewone zwart kobalt wit kweken tegen een mozaiek en het jaar nadien de splitten gebruiken?
  5. Diverse mozaïek kanaries geel mozaïek - geel agaat mozaïek -topaas -opaal vogels zijn broedrijp geen losse poppen. Op aanvraag 29 jan. '21. Eindhoven 29 jan. '21. Nico Eindhoven. Diverse kleuren kanaries. Te koop diverse kleuren kanaries koppel bont donker 25 euro koppel koppel geel 27,5 euro koppel rood mozaïek per koppel 40 euro ko
  6. De vogels zijn gekoppeld (11/01/2021). Ik ga dit jaar kweken met 12 koppels agaat geel, 8 koppels agaat eumo geel, agaat kobalt geel en isabel kobalt geel, 5 koppels isabel kobalt geel mozaïek en 3 koppels isabel eumo geel. Hopelijk wordt het een vruchtbaar kweekseizoen! Ik wens iedereen alvast veel succes met de kweek Ook buiten zijn de distelvinken, zwarte sijzen en barmsijzen al gekoppeld

mozaiek kanarie - vogelflits

kleurkanaries kweken en tentoonstellen - Seniorenne

Mozaiek kwekers . Voor een mooie vleugeltekening , kan je de drie kleine pennen van de vleugel het best uit trekken als de vogels 3 Kanarie Homepage - Tip 2 : Mozaiek kop tekening Een zestal weken voor de kweek is het aan te raden om de vogels te kuren met ESB 3; 1gr op 1 liter water en dat gedurende 5 opeenvolgende dagen.Daarna nog 2 dagen vitamine in het water. Maak uiteraard dat je kweekkooien ontsmet en ontluisd zijn

Kanaries ontleden.Wout van Gils . 1.Als men vogels kanaries gaat kweken, vraag en lees en bestudeer eerst de standaard. ( DEZE MOET JE KENNEN!!!.) Koop bij een kweker die selectief kweekt (stam), vraag hem 1 man met 2 poppen om te beginnen De opaal kanarie. 32074 De Onyx kanarie. 16619 De mozaiek in zijn algemeen. 16679 Wit Reccesief. 12820 De lutino mooi maar niet makkelijk. 19819 De Isabel geel. 22168 De zwartrood intensief. 13955 De grijsvleugel alleen voor kenners. 16077 De kobalt factor. 20341 De Gele kanarie. 24472 De Geel mozaiek type 2 Voor vergroting klik op de fotos. 01/04/2019 Vandaag heb ik de vogels in de kweekooien gezet en de nesten geplaatst. Na 3 dagen neem ik fotos van die koppels om te zien hoe gaat het. 04/04/2019 Fotos van de nesten. de rode kanaries hebben al een ei. De producten die ik gebruik tijdens de voorbereiding [ Kanaries kweken doe je in open nestkastjes die iedere dierenspeciaalzaak op voorraad heeft. Uitgeplozen touw wordt door de vogels gebruikt om zelf het nestkastje te stofferen. Ze gaan pas over tot broeden als de lengte van de dag 15 uur licht geeft. Geef de kanaries tegen die tijd iedere dag wat opfokvoer

Delinature 80 Kanarie kweek zonder raapzaad 20kg . € 28, 95 (inclusief 21% btw) Opfokvoer Bianco van Cede is een aanvullend krachtvoer voor witte, lightgekleurde en mozaiek kanaries. Het verkleuren van het verenkleed moet voor deze vogelsoorten worden vermeden en hiervoor is Cede Rearingfood Bianco uitermate € 21, 95 De start van de kweek begint met het apart opkooien van de mannen en poppen. Eind januari wordt het aantal lichturen in één keer opgevoerd tot 16 uur (langer heeft geen zin). Na 4 weken zijn de poppen broedrijp, na 5 weken de mannen. Plaats eerst de man in de broedkooi, een week later de pop De kanarie is één van de bekendste volièrevogels. Deze mooie vogel wordt vaak gezien in een volière en terecht. Het zijn hele makkelijke en leuke vogels. De wilde kanarie komt voor op de Canarische Eilanden. Al eeuwenlang worden kanaries nu gehouden als huisdier. Gemiddeld worden de vogels zo'n 12 centimeter groot

nederlandse-speciaalclub-mozaiek-kanaries

Voor vele Kanarie kwekers is dit vrij goed te herkenen ,meestal geeft de kleur en of de vererving al het resultaat aan ,of het nu een man of pop is .Maar ook deze kanarie kwekers zitten er wel eens langs ,ik zelf moet ook bekennen dat het wel eens mis loopt bij het vaststelen van het geslacht.Meestal is dit de periode na de rui ,en de daarop volgende dat de vogels moeilik te herkennen zijn. Kweken. Kweken. Nu de achtergronden van de kruisingen besproken zijn, kunnen we ons gaan concentreren op de kweek zelf. We beginnen met een schone behuizing aan broedkooien. Zelf heb ik GEHU-kooien (www.gehu.nl). Dit zijn gemakkelijke kooien waarin de vogels apart kunnen kweken. Tevens zijn ze handig schoon te maken

de kweek met de kanaries is hier nu zo`n 3 weken begonnen ik kweek met de volgende soorten dit jaar Blanc-rood mozaïek duitse kuif Bruin-rood mozaïek duitse kuif Isabel-rood mozaïek duitse kuif Satinet-rood mozaïek duitse kuif Agaat-rood mozaïek duitse kuif Agaatpastel-rood mozaïek duitse kuif Zwart-rood mozaïek duitse kui Tijdens de rui moet het ongeveer ¼ van het dagrantsoen uitmaken en bij kweek mag het zelfs in onbeperkte hoeveelheden worden gegeven. Bij vogels in rust is twee keer per week meer dan voldoende. Geef je te veel eiwitten, dan kan er diarree ontstaan. Als je kanarie geen eivoer wilt eten, probeer er dan enkele druppels water aan toe te voegen Kanaries kweken doe ik voor de zang, maar ook voor de kleur. Ik vind het prachtig om grote gele vogels te kweken. Waterslagers zijn daar zeker geschikt voor, ze zijn groot en zingen prima. Jammer dat de meeste vogels mat geel van kleur zijn

Kanarie Homepage - Meer over de Mozaiek kanarie

  1. Welkom op de PHAEO site . Mijn naam is John van Bleijswijk en woon in Den Haag. Sinds 1981 kweek ik kanaries, maar sinds november 2004 ben ik na een jaar geen vogels gehad te hebben, begonnen met phaeo's in wit en geel
  2. e A aanmaken, zodat dit regelmatig moet bijgevoegd worden om ze in goede conditie te houden
  3. Vergroten klik op de foto. Al deze prachtige foto,s zijn gemaakt en aangeleverd door Dirk de Schinkel. dia_show/sterkegelijkenis, caption=1

VVNK, Vereniging voor Nieuwe Kleurkanaries > Club-VvNK

Mijn-kanaries.jouwweb.nl. Home » De vroege kweek 01. Als men vroeg wilt kweken, moet men rekening houden met de tips van de febr./mrt. kweek, maar ook met de volgende punten. Men moet gaan bij verwarmen tijdens broed tot ongeveer 15 graden. Nestbakjes voor in de kooi hangen is het beste Blattner kiemzaad Mozaïek kanarie 2,5kg (Keimfutter - Mosaikkanarien) Blattner kiemzaad Mozaïek kanarie is een kiemvoeder voor mozaïekkanaries. Ingrediënten: negerzaad, gepelde haver, cardy, sesamzaad, witloofzaad, tarwe, Japanse gierst, mannahirse, senegal gierst, mungobone Ik ben in aanraking gekomen met de Mozaïek kanarie door mijn bezoek aan Italië, het land van de Mozaïeken, en sindsdien gefascineerd door deze prachtige kleurkanarie. Ieder jaar kweek ik een paar honderd kleurkanaries, waarmee ik de tentoonstellingen in Nederland en België bezoek

Blattner Mozaïek Kanarie Speciaal 2,5kg (Mosaik-Kanarien-Spezial ) Blattner Mozaïek Kanarie Speciaal is een perfecte mengeling voor Mozaïek kanaries. Ideaal mengsel om geen doorkleuring te krijgen! Samenstelling: kanariezaad, negerzaad, gepelde haver, lijnzaad bruin, witte perilla De vereniging is opgericht op 01-02-2012 en heeft als doel het houden van en kweken met kleurkanaries te bevorderen. Zij tracht dit te bereiken door het houden van vogelbesprekingen, lezingen, vergaderingen en het houden van bijeenkomsten waar deskundige keurmeesters u op begrijpelijke wijze de erfelijke materie van de kleurkanarie uitleggen en waar u zelf ook uw ervaring met een bepaalde. Kanaries kweken door Henk Drijfhout. 926 likes. Kleurkanaries kweken. Een must voor iedere rechtgeaarde kleurkanarie kweker in Nederland en daar buiten Weer een nieuwe kanarie die verzorging nodig heeft . Kanaries mozaiek + rood + wit. Te koop : prachtige kanaries, kleur zowel mozaiek, rood of wit beschikbaar, zowel man als vrouw. prijs 18 euro. Hallo, ik wil bastaarden kweken met een man Mexicaanse Roodmus (heb al een in bezit) en Kanarie pop (moet nog aanschaffen). Mijn vraag is welke kleur Kanarie pop moet je hebben om de beste kleur resultaten te krijgen. Ik heb nog nooit een bastaard gekweekt dit word mijn eerste keer Koop en verkoop Kleurkanaries via VogelMarkt.net, de vogel verkoop website. Adverteren en reageren altijd gratis

Kwekerslijst devolierevogel

KWEEK Kanaries kunnen uitstekend in kweekkooien binnenshuis voor nageslacht zorgen. Een kweekkooi voor een gemiddelde kanarie heeft een lengte van ongeveer 35 tot 40 centimeter, bij een hoogte en diepte van 30 centimeter. Zo'n kooi kan gedurende de kweekperiode uitstekend huisvesting bieden aan een koppel Sinds 2009 ben ik bezig met het kweken van vogels. Ik ben begonnen met kanaries. Ook heb ik met een koppel barmsijsjes en wat koppels sijsjes gekweekt maar hier ben ik ondertussen weer mee gestopt om me helemaal te richten op de kanaries. De bedoeling van deze blog is om jullie mee te laten genieten van mijn zelf gekweekte vogels. Ook zal ik wa.

Kanarie Homepage - Het opvoeren van roodmozaie

  1. Kanarie Agaat Rood Mozaiek ik zoek wit agaat koppel kanaries voor de kweek zoals op foto liefst van Kanarie mannen geel intensief en schimmel € 12,50. De man is van mei 2018 en geringd voor de kweker een 2x kanarie mannen. donker groen en agaat geel mozaiek . 2 mannen kanaries ik verkoop dit omdat ik ze
  2. Zwart rood mozaïek is voor mij de basis voor het merendeel van de kleuren die ik kweek. Dit betekent dat ik deze kleur gebruik om mijn z wart grijsvleugel rood mozaïek, z wart opaal rood mozaïek, z wart pastel rood mozaïek, z wart onyx rood mozaïek, z wart kobalt rood mozaïek en z wart jaspis rood mozaïek te verbeteren. Alleen de phaeo rood mozaïek en de satinet rood mozaïek zijn niet.
  3. Kanarie met rood en zwartoog. 14735 De Broed kalander. 25152 Schema tijdklok kweek kleurkanaries. 28949 Mijn ervaring met comed bird producten. 21368 Rood opvoeren rode kanaries. 37329 Pagima Groen . 16339 Weinig eitjes en andere problemen. 19507 Kanaries kweken en tentoonstellen. 18228 Deel 6 voorbereidig op de kwee
  4. Te koop aangeboden mooie koppels Geel mozaiek kanaries. Losse vogels mogelijk voor 25 euro per stuk Koppel 45 1. De wilde kanarie De wilde kanarie komt voor op de Canarische eilanden, Madeira en de Azoren en is ingevoerd opde bermuda-eilanden. De wilde kanarie werd omstreeks 1478 in Europa ingevoerd. De lengte van de wilde kanarie bedraagt 12,5 cm. De vogel is hoofdzakelijk geelachtiggroen van.

Lizards kweken is mijn grootste passie. Ik leg dan ook graag uit hoe dit in zijn werk gaat. - Jac. Mijn verhaal. In ben begonnen met het kweken van kleurkanaries en Fife fancys maar dat beviel me niet zo. Ik ben toen bij een vereniging gegaan en bezocht tentoonstellingen waar ik voor het eerst de Lizard zag dit is ongeveer 18 jaar geleden Ik kweek sinds een aantal jaren agaat opaal wit recessieve en zwartrood mozaiek kanaries.Mijn doel is deze te kweken volgens de standaard opgesteld door de COM. Op dit blog zal ik zo nu en dan fotos plaatsen. Ik hoor graag uw mening over de vogels op de foto's. Zo kunnen we allemaal wat bijleren Satinet geel mozaiek kanaries beschikbaar in Januari. Canaris Satinet jaune mosaique disponibles en Janvier. [ Koutergatstraat 10, 1703 Schepdaal ] Horaires d'ouvertures: ° Lundi sur rendez-vous ° Mardi sur rendez-vous ° Mercredi sur rendez-vous ° Jeudi sur rendez-vous ° Vendredi de 10h à 18h. ° Samedi de 10h à 18h. ° Dimanche de 10h à 18h 30-okt-2016 - Agaat rood mozaïek. Pigmenteisen van een agaat roo

Het kweken in broedkooien is niet veel moeilijker dan het houden van de vogels in de volière. Maar het vereist wel meer aandacht, en het is intensiever. Bij het kweken in broedkooien moeten er wel broedkooien zijn. Deze zijn tegenwoordig in veel verschillende soorten, materialen en maten verkrijgbaar De Rood Mozaïek kanarie van Theo Beerenfenger sr | De Rood mozaiek is een zogenaamde vetstofkanarie (zonder streepjes dus) die én de roodkleur én de tekening heeft over gehouden aan het inkruisen van de kapoetsensijs in de kanarie. Na selectie kwam er een mooie tekening uit en heeft men dat vast kunnen houden. Een mooi contrastrijk vogeltje dus Rood mozaiek kanaries weer beschikbaar. Canaris rouge mosaique à nouveau disponibles. Red mosaic canaries available again. [ Koutergatstraat 10, 1703 Schepdaal ] Openingstijden: ° Maandag gesloten ° Dinsdag op afspraak ° Woensdag op afspraak ° Donderdag op afspraak ° Vrijdag 10u tot 18u. ° Zaterdag 10u tot 18u. ° Zondag 10u tot 18u

Rood agaat mozaiek kanarie man is geringd 2018 goede kanarie rood zwart mozaiek . Te koop kleurkanaries zijn van 2018 en correcte gering kleur zijn bruin rood ; Nog 2 koppels over bruin 20 eu koppel ruil kanaries rood agaat mozaïek of rood mozaiekmogelijk zijngoede zangers en ideaal Kanaries rood agaat, rood zwart, 80 Kanarie Kweek onder Raapzaad 20 kg Hoogwaardige kanariemengeling ideaal voor de grotere rassen postuurkanaries (zoals Parijse Frisé, Crest, Norwich). Ideale kanariemengeling voor kleurkanaries waar geen gele bijkleuring gewenst is (zoals mozaïek kanaries) Kanarie ziekten. Net als alle andere dieren kunnen kanaries natuurlijk ook ziek worden. Er zijn bepaalde vogelziekten die relatief vaak voorkomen bij kanaries. De kanariepokken is daar één van. Gelukkig bestaat hier een inenting voor. Ook coccidiose, zweetziekte en kalkpoten zijn ziekten waar uw kanarie onder andere mee te maken kan krijgen

Kweken devolierevogel

De Gele kanarie makkelijk te kweken. De gele kanarie is bijna op de witte vogels na de meest voorkomende vogel op onze tentoonstellingen, zeker op grote TT en op internationale wedstrijden ziet men deze vogels veel. De Geel intensief, Geel schimmel, Geel ivoor intensief, geelivoor schimmel grote reeksen met veel vogels Twee mozaiek kanaries. De Agaat rood mozaiek (rechts) en de Agaat geel opaal mozaiek (Links.). Er zijn honderden kleuren en types kanaries, wist u dat De kanarie staat bekend om de mooie zang van het mannetje en is daardoor erg geliefd. Bovendien zijn er door kweken enorm veel verschillende kleurslagen ontstaan. Het zijn sociale vogeltjes die zowel in huis als in een mooie buitenvolière gehouden kunnen worden Ik heb goede ervaringen met de werkwijze van François Van Boven zoals beschreven in het boek 'Kleurkanaries - Kweken en tentoonstellen (p. 314)' van Alois Van Mingeroet. Ik wens er nogmaals de nadruk op te leggen dat regelmaat en nauwgezetheid, naast het respecteren van de gezondheid van onze kanaries, hierbij allerbelangrijkst zijn VDC Kanarie Kweek zonder raapzaad 16 In winkelwagen. VDC Kanarie Kweek zonder raapzaad 16 . €29,90 VDC Kanarie Plus 11 In winkelwagen. VDC Kanarie VDC Kanarie Mozaiek Jan van Mol 342 . €27,90 VDC Kanarie Postuur & Kleur JUNIOR 312.

Gedurende een 4 tal jaar specialiseer ik me in het kweken en exposeren met kanarie en kleine parkiet soorten. Zoeken in blog: kweek van kleur kanaries: 09-01-2014: 92 en 91 punten,enkeling aymara, kanarie rood pheo schimmel, kanarie zwart rood grijsvleugel mozaiëk type 2,kanarie zwart rood mozaïek type 2 en de botvink wildkleur Hier de mannen, T2 bekijk dat masker, die borstvlek, met deze vogels ga ik volgend seizoen kweken en hopen op mooie TT vogels. Verleden jaar had ik al bij Marcel zwart rood mozaïek kanaries aangekocht, en dit zijn daar al jongen van, bekijk die bestreping, de zwarte nagels, het donkere hoorngedeelte. T Verschillende kleurslagen kanaries. Geel Mozaïek en Rood Mozaïek behoren ook tot ons assortiment. Voor actuele informatie neem contact met ons op

Edwin van Helvoort Zwart Rood Mozaiek Edwin van Helvoort. donderdag 12 september 2019. september 12, 2019. zaterdag 8 april 2017. Edwin van Helvoort de kweek 2017. op zaterdag, april 08, 2017. donderdag 9 februari 2017. Schwarz Mosaik Pastell rot. op donderdag, februari 09, 2017. Kanarie. Thema Supercool. Version Download14 Size1.88 MB Create Date26 mei 2020 Last Updated10 juni 2020 De mozaïek kanarie.pdf1.88 MB Download Downloa Ik ben Baetens Frans Ik ben een man en woon in Zoersel 2980 (Belgie) en mijn beroep is Bewakingsagent. Ik ben geboren op 23/05/1954 en ben nu dus 66 jaar jong. Mijn hobby's zijn: Border kanaries . Ik kweek dus borderkanaries en ben reeds meer dan 34 jaar gelukkig gehuwd met Willems Maria en samen hebben wij 2 schatten van dochters

Wiggel's articles tagged "kuif" - De Blog van Wiggel

Mozaiek Kanaries Kweken - Vinden

Sommige kwekers kweken bewust bastaarden om een kleurslag van de ene soort op de andere soort over te kweken. Dit is bijvoorbeeld gebeurd bij de kruising tussen een kapoetsensijs en een kanarie. Via deze weg is namelijk de rode kleur in de kanarie gekweekt. Ook worden bastaarden gekweekt om de zang van BV de putter in te kweken in een kanarie Rood agaat mozaiek kanarie man is geringd 2018 goede kanarie rood zwart mozaiek . Te koop kleurkanaries zijn van 2018 en correcte gering kleur zijn bruin rood ; Nog 2 koppels over bruin 20 eu koppel ruil kanaries rood agaat mozaïek of rood mozaiekmogelijk zijngoede zangers en ideaal Kanaries rood agaat, rood zwart,

Home - Kanariewerel

  1. Deli Nature Kanarie Kweek zonder raapzaad is een hoogwaardige kanariemengeling ideaal voor de grotere rassen postuurkanaries zoals Parijse Frisé, Crest en Norwich. Ideale kanariemengeling voor kleurkanaries waar geen gele bijkleuring gewenst is zoals bijvoorbeeld Mozaïek kanaries. Samenstelling: witzaad, nigerzaad, wilde zaden Beyers, lijnzaad, haver gepeld, kempzaa
  2. Het hangt af van een goede verzorging. Kanaries worden gezien als erg makkelijk te houden dieren, omdat ze zichzelf onderhouden als je ze de juiste inrichting geeft, zoals een badhuisje, zitstokken in verschillende diktes en een sepiaschelp. Maar soms is je gevederde huisgenoot ook op jou hulp aangewezen
  3. De europese kanarie maakt een klein komvormig nest en legt tussen de 3 en 5 eitjes.Na 13 dagen broeden komen de eitjes uit welke uitsluitend door het popje worden bebroedt.De jonge vogels vliegen uit na ongeveer 15 dagen.De ringmaat voor de europese kanariejongen bedraagt 2.3 mm.De ringen worden vooraf voorzien van een stukje ventielslang ivm het eventueel uitwerpen van de jongen
  4. Een maand na het koppelen van de vogels hebben de meeste kanaries jongen gaande van 1dag tot 2 weken oud. Enkele koppels zijn nog aan het leggen of aan het b..
  5. Heb grote keuze aan kanaries. Geel schimmel/intensief. Geel Mozaïek. Geel bont. Noord Frizé Kanaries. Fife Fancy Kanaries. Rood Agaat Kanaries. Mannen en poppen van 2020. Rijp voor volgend kweek seizoen. Contacteer mij voor de prijs 0475/85.03.73. Regio Schepdaal Dilbeek Adres : Koutergatstraat 10, 1703 Schepdaal ° Maandag niet
Foto's van kanarie geel intensief en schimmel geel

Kanaries kweken door Henk Drijfhout. 944 likes · 1 talking about this. Kleurkanaries kweken Te koop : prachtige kanaries, kleur zowel mozaiek, rood of wit beschikbaar, zowel man als vrouw. prijs 18 euro / stuktel 014/67.87.7 Om te kunnen kweken hebben kanaries een broedkastje voor kanaries en nestmateriaal nodig. Als de kanaries aan elkaar gewend zijn zal het vrouwtje een nestje gaan bouwen en daarna 3 tot 5 eitjes leggen. Na een broedperiode van ongeveer 2 weken komen de eitjes uit

Eén van de vaste waarden op de tentoonstelling is de isabel geel kanarie. Zowel in de intensief als schimmelversie gepresenteerd. Hier ga ik me richten naar de intensief kweek. Destijds naast de zwart, bruin, agaat geel was de isabel één van de showvogels op onze zowel lokale als nationale en internationale shows Gedurende een 4 tal jaar specialiseer ik me in het kweken en exposeren met kanarie en kleine parkiet soorten. Zoeken in blog: kweek van kleur kanaries: 92 en 91 punten,enkeling aymara, kanarie rood pheo schimmel, kanarie zwart rood grijsvleugel mozaiëk type 2,kanarie zwart rood mozaïek type 2 en de botvink wildkleur

Vogel / Assortiment | DriesvandeBunte

Kanaries kweken Ben je van plan om een echte kanariekweker te worden en wil je selectief op kleur gaan kweken, dan komen er bij bovenvermelde punten nog veel andere zaken bij. Als kweker moet je immers ook letten op kleur, vorm, zangkwaliteit en karakter Deli nature 80 - Kanarie kweek zonder raapzaad 20kg . Artikel 1 van 14 Volgende. € 26, 00 Ideale kanariemengeling voor kleurkanaries waar geen gele bijkleuring gewenst is (zoals mozaïek kanaries). Samenstelling. witzaad, nigerzaad, wilde zaden Beyers, lijnzaad, haver gepeld, kempzaad. Gewicht 20 Kg 123vogelproducten.nl. Home; NIEUW! Koppel Rood Mozaïek voor de kweek van 2016 Van de 4 koppels rood mozaïeken het enigste zonder kuif Vereisten van een kanarie kooi De kooi van een kanarie moet aan bepaalde vereisten voldoen. Houd je hier geen rekening mee, dan zal je vogel ongelukkig zijn, ziek worden of zelfs sterven. Kooi Neem bij voorkeur een vierkante, roestvrije kooi met minimum afmetingen van 50cm x 30cm x 40cm. Zet ze nooit voor het raam of voor de verwarming

  • ToyChamp contact.
  • Reddit hearthstone.
  • Eigeel met suiker.
  • Rain K Pop wife.
  • Quad huren Duitsland.
  • Agonisten.
  • Les pronoms relatifs chanson.
  • Framboos Engels.
  • Huf cap.
  • Iron Man achtbaan Disneyland Parijs.
  • Ferrari F8 1 18.
  • Rotterdam Knives.
  • Cataractoperatie terugbetaling.
  • 1 persoons boxspring Kwantum.
  • Konijn oog schoonmaken.
  • Artiesten met een H.
  • Reimo Camper Onderdelen.
  • Drone certificaat 2021.
  • Lorazepam en speed.
  • Pokémon Uranium pokedex.
  • Oosters tapijt 5 letters.
  • Candyman liedje.
  • Campings Westende.
  • Always on my mind origineel.
  • Maldonia.
  • PH waarde flessenwater.
  • Emmaüs Kapellen.
  • Pilsener ARENA Oberhausen saalplan.
  • Liefste Typhoon Lyrics.
  • Jurkjes voor bruiloft.
  • Asteroid protection.
  • Kleinste vrouw ter wereld 2020.
  • Anno 1610 Willemstad.
  • Welk materiaal haalden ze uit de grotten.
  • Big Mouth hormone monster.
  • Youp van 't Hek Korrel zout.
  • Opbouw presentatie.
  • Verzet tweede wereldoorlog wikikids.
  • Glas printen.
  • Leibomen steeneik.
  • Trein Benidorm Alicante.