Home

Kleintje Fiets4Daagse

Kleintje Fiets4Daagse September 2019 - De Drentse Fiets4Daagse

Kleintje Fiets4Daagse September 2019. Op vrijdag 13 september werd voor de tweede keer Kleintje Fiets4Daagse georganiseerd. Het was die dag fantastisch fietsweer en dat leverde veel blije deelnemers op. Zo'n 350 fietsers zijn die middag gestart vanaf Restaurant Cornelis in Dalen. Onderweg meerdere plaatsen tegen waar gepauzeerd kon worden In Assen, Meppel, Emmen, Diever, Norg en Westerbork stappen de kinderen met hun (groot)ouders of verzorgers vier dagen lang op de fiets voor een route van ca. 30 km per dag met volop vermaak. In Dalen wordt 1 dag een 4Kids route uitgezet Doe mee met Kleintje Fiets4daagse op vrijdag 15 maart. Er is een mooie 40 km route uitgezet vanaf Westerbork naar de hoogste top van Drenthe, de Col du Vam. Onderweg zijn er verschillende leuke beleefposten. De geoefende deelnemers dagen wij uit over de top te gaan, maar je kunt de hoogste berg van Drenthe ook [ Wil je gratis meedoen aan 'kleintje fiets4daagse'? Dat kan! We starten dit najaar met een Kleintje Fiets4Daagse op vrijdag 13 september. Er is een mooie 40 km-lange route uitgezet vanuit Dalen naar het WK Paracycling in Emmen. Onderweg zijn er verschillende leuke beleefposten

Fiets4daagse 2020 in Drenthe Fietsen in Drenth

Drentse Fiets4Daagse organiseert Kleintje Fiets4Daagse in Dalen. Ter ere van UCI Para-Cycling Road World Championships 2019 in Emmen, van 11-15 september, wordt er weer een prachtige fietsweek georganiseerd. Dit WK is het toetje na de organisatie van twee succesvolle wereldbekerwedstrijden in 2017 en 2018 De Drentse Fiets4Daagse doet ook mee en trakteert de deelnemers op een gratis Kleintje Fiets4Daagse op vrijdag 13 september. Kom op zaterdag 14 september op de fiets naar de Meerdijk voor het.. Toerfietsers kunnen op vrijdag 15 maart meedoen aan Kleintje Fiets4daagse. De start is tussen 12.00 en 14.00 uur bij Brasserie Diggels in Westerbork (Hoofdstraat 8). Er is een mooie 40 km route uitgezet vanaf Westerbork naar de hoogste top van Drenthe: de 'Col du Vam'. Onderweg zijn er verschillende leuke beleefposten Ook de Drentse Fiets4Daagse doet mee en trakteert de deelnemers op een gratis Kleintje Fiets4Daagse. Een mooie warming-up voor de Drentse Fiets4Daagse deze zomer is Kleintje Fiets4Daagse. Deelnemers kunnen op vrijdag 15 maart starten tussen 12.00 en 14.00 uur bij Brasserie Diggels in Westerbork (Hoofdstraat 8)

De fietsvierdaagse kalender 2019 voor Nederland en Belgie. Eenvoudig alle vierdaagsen op een rijtje. Of zoek op de kaart voor een fiets4daagse in de buurt of tijdens je vakanti Elk jaar wordt in september voor de echte liefhebbers in een van de Fiets4Daagse-startplaatsen een 'Kleintje Drentse Fiets-4-Daagse' gehouden. Dit jaar is Dalen aangewezen als start/finishplaats voor deze tocht van één dag. 13 september 'Kleintje Fiets-4-Daagse' was voorgaande edities een succes en daarom wordt dit leuke initiatief. Kleintje Fiets4Daagse September 2019. Op vrijdag 13 september werd voor de tweede keer Kleintje Fiets4Daagse georganiseerd. Het was die dag fantastisch fietsweer en dat leverde veel blije deelnemers op. Zo'n 350 fietsers zijn die middag gestart vanaf Restaurant Cornelis in Dalen. Onderweg meerdere plaatsen

Kleintje Fiets4Daagse in Dalen vanwege WK para-cycling . 20 augustus 2019, 07:17 • Coevorden. Deel dit artikel . Goed nieuws voor fietsliefhebbers! Foto: Gerrit Boer Samen over de top van Drenthe! Een stukje buiten Dalen maar wel heel leuk voor Dalenaren aan het begin van het fietsseizoen: Kleintje Fiets4daagse. Er voor 15 maart een mooie 40 km-route uitgezet vanaf Westerbork naar de hoogste top van Drenthe, de Col du Vam. Onderweg zijn er verschillende leuke beleefposten

Een mooie warming-up voor de Drentse Fiets4Daagse deze zomer is Kleintje Fiets4Daagse. Deelnemers kunnen op vrijdag 15 maart starten tussen 12.00 en 14.00 uur bij Brasserie Diggels in Westerbork (Hoofdstraat 8). Er is een mooie 40 km route uitgezet vanuit Westerbork Dalen - Elk jaar wordt in september in een van de startplaatsen van de Drentse Fiets4Daagse een 'Kleintje Drentse Fiets4Daagse' gehouden. Ditmaal is Dalen de start- en finishplaats voor het eendaagse evenement op vrijdag 13 september. De route gaat naar Emmen om daar het WK Paracycling mee te maken Home › Agenda › Vrije tijd › 'Kleintje fiet « Alle Agenda. Dit event is voorbij. 'Kleintje fiets4daagse' vanuit Dalen. 13-09-201 Kleintje Fiets4Daagse Een mooie afsluiter van de zomer is Kleintje Fiets4Daagse. Deelnemers kunnen op vrijdag 13 september starten tussen 12.00 en 14.00 uur bij Restaurant Cornelis in Dalen (Hoofdstraat.) Er is een mooie 40 km route uitgezet vanuit Dalen Kleintje Fiets4Daagse: heerlijk fietsen in Zuid-Oost Drenthe Een mooie afsluiter van de zomer is Kleintje Fiets4Daagse. Deelnemers kunnen op vrijdag 13 september starten tussen 12.00 en 14.00 uur bij Restaurant Cornelis in Dalen (Hoofdstraat.) Er is een mooie 40 km route uitgezet vanuit Dalen

Kleintje Fiets4Daagse uit Westerbork > Op Fietse in Drenth

Drentse Fiets4Daagse organiseert Kleintje Fiets4Daagse in Dalen augustus 27, 2019 Bert Sitters Nieuws Ter ere van UCI Para-Cycling Road World Championships 2019 in Emmen, van 11-15 september, wordt er weer een prachtige fietsweek georganiseerd Tijdens de week van de fiets stond op vrijdagmiddag 15 maart Kleintje Fiets4Daagse op het programma. De Provincie Drenthe en het programma bureau OpFietse hebben het mogelijk gemaakt om Kleintje Fiets4Daagse te organiseren. Het was even spannend hoe de weergoden ons gezind zouden zijn. Gelukkig was het droog en zelfs zonnig Kleintje Fiets4Daagse: vrijdag 15 maart . Een mooie warming-up voor de Drentse Fiets4Daagse deze zomer is Kleintje Fiets4Daagse. Deelnemers kunnen op vrijdag 15 maart starten tussen 12.00 en 14.00 uur bij Brasserie Diggels in Westerbork (Hoofdstraat 8)

SamenDalen Start 'Kleintje fiets4daagse' in Dale

 1. Enthousiaste deelnemers trotseren de wind tijdens Kleintje Fiets4Daagse. Tijdens de week van de fiets stond op vrijdagmiddag 15 maart Kleintje Fiets4Daagse op het programma. De Provincie Drenthe en het programma bureau OpFietse hebben het mogelijk gemaakt om Kleintje Fiets4Daagse te organiseren. Het was even spannend hoe de weergoden
 2. Kleintje Fiets4daagse. Public · Hosted by Op Fietse in Drenthe. clock. Friday, March 15, 2019 at 12:00 PM - 2:00 PM UTC+01. More than a year ago. pin. Brasserie Diggels. Hoofdstraat 8, 9431 AD Westerbork (village) Show Map. Hide Map
 3. Kleintje Fiets4Daagse vanuit Dalen - gratis deelname! Drentse Fiets4Daagse · Beilen, Netherlands. 36 people interested. Drentse Fiets4Daagse. July 30, 2019 · Wat was het weer # oergezellig dit jaar. Het weer zat mee, nog meer leuke deelnemers en mooie routes. Wat wil je nog meer
 4. De Drentse Fiets4Daagse doet ook mee en trakteert de deelnemers op een gratis Kleintje Fiets4Daagse op vrijdag 13 september. Kom op zaterdag 14 september op de fiets naar de Meerdijk voor het Festival Op Fietse ! Vanaf 13:00 uur maken Jannes, Bouke en Chris de Roo er op de Meerdijk een gezellig feest van. Tip de redactie
 5. Kleintje Fiets4Daagse vanuit Dalen - gratis deelname! Openbaar · Georganiseerd door Drentse Fiets4Daagse. clock. Vrijdag 13 september 2019 van 12:00 - 17:00 UTC+02. Meer dan een jaar geleden. pin. Drentse Fiets4Daagse. Beilen. Kaart tonen
 6. Drentse Fiets4Daagse. 2.909 vind-ik-leuks · 1 personen praten hierover · 141 waren hier. Drentse Fiets4Daagse

Met Kleintje Fiets4Daagse richting Col du Vam Het fietsjaar 2019 start in Drenthe met een week vol fietsactiviteiten. In de week van 11 tot en met 17 maart valt er elke dag iets te beleven. Doe mee aan een bedrijvenclinic of een Vam Challenge en voor de geoefende fietser is er de Toerversie van de Ronde van Drenthe Veel belangstelling voor 'Kleintje Fietsvierdaagse' 14 september 2019 14 september 2019. Maar liefst 330 fietsers startten gisteren als deelnemer aan 'Kleintje Fiets4Daagse.' Onder prachtige weersomstandigheden voerde de 40 km-lange route vanuit Dalen naar het WK Paracycling in Emmen Dalen - Heel wat fietsers meldden zich vrijdag in restaurant Cornelis in Dalen om mee te doen aan 'Kleintje Drentse Fiets4Daagse'. Bij de inschrijftafel was het een drukte van belang. De route ging via Den Hool en Achterste Erm naar Emmen om daar het WK Paracycling mee te maken. Vandaag was er een tijdrit De voorverkoop start januari 2020. Wie niet zolang kan wachten, kan op 13 september meedoen met Kleintje Fiets4Daagse vanuit Dalen. Dit evenement is geheel gratis. Hou de website: www.fiets4daagse.nl in de gaten voor meer nieuws over deze unieke kans om heerlijk te fietsen in september

Met Kleintje Fiets4Daagse richting WK Paracycling in Emme

Fiets en geniet met de Kleintje Fiets4Daagse. Vrijdag 8 maart 2019 10:21 uur. Westerbork. Bron De krant van Midden-Drenthe. Westerbork - Een mooie warming-up voor de Drentse Fiets4Daagse deze zomer is Kleintje Fiets4Daagse. Deelnemers kunnen op vrijdag 15 maart starten tussen 12.00 en 14.00 uur bij Brasserie Diggels in Westerbork (Hoofdstraat 8) De fietser kan kiezen voor een afstand van 35 en 65 kilometer en voor de kleintjes 20 km. Voor de gezinnen met kleine kinderen is er een route van 20 km. De stempelpost is het keerpunt voor de 35 km route. Er zijn weer zeer fraaie routes uitgezet in de omgeving van Bladel Drentse Fiets4Daagse organiseert Kleintje Fiets4Daagse in Dalen. Ter ere van UCI Para-Cycling Road World Championships 2019 in Emmen, van 11-15 september, wordt er weer een prachtige fietsweek georganiseerd

Tijdens de Fiets4Daagse Hoorn genieten deelnemers van al het moois dat Hoorn en haar omgeving te bieden heeft. Het prachtige uitzicht vanaf de Westfriese Omringdijk, de tulpenvelden en de prachtige lintdorpen zijn een lust voor het oog van de recreatieve fietser. Gezelligheid, ontdekken en beleven staan voorop tijdens deze Fiets4Daagse Zo was in maart de eerste editie van de 'kleintje Fiets4Daagse': een 40 kilometerroute met de voor de 4daagse kenmerkende beleefposten onderweg. In september is er weer een kleintje, deze keer.

Kleintje Fiets4Daagse in Dalen - De Wolde

Vorig bericht Kleintje Fiets4Daagse als opwarmertje. Volgend bericht Infoavond over sportief en gezond bezig zijn. Landelijk nieuws. HIER UW ADVERTENTIE? HIER UW ADVERTENTIE? Voor een scherp tarief 24/7 online, boven, naast of tussen het nieuws. Lees verder Nieuws.nl. Reacties Dalen is start- en finishplaats voor Kleintje Fiets4Daagse. 5 september 2019. Roelof Hollander (77): de oudste speler van FC Emmen (met filmpje) 4 februari 2020. Laat een antwoord achter Antwoord annuleren. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met * COMMENTAAR. Naam * E-mail * Site. Zoeken Kleintje Fiets4daagse. Toerfietsers kunnen op vrijdag 15 maart meedoen aan Kleintje Fiets4daa... 13 maart 2019. Bekijken. Voor de 9e keer op rij vertrekt de Drentse Fiets4Daagse ook vanuit Norg. Iedere dag gaan meer dan 1000 fietsers vanuit Norg op pad om... 3 juli 2018

DALEN - Met Kleintje Fiets4Daagse richting WK Paracycling in Emmen.Ter ere van UCI Para-Cycling Road World Championships 2019 in Emmen, van 11-15 september, wordt er weer een prachtige fietsweek georganiseerd. Dit WK is het toetje na de organisatie van twee succesvolle wereldbekerwedstrijden in 2017 en 2018 Van 11 tot en met 17 maart kunt u onder andere meedoen aan de VAM Challenge, Kleintje Fiets4Daagse en de Ronde van Drenthe. Voor kinderen is er de kidsroute en een stempelkaartenactie. Op vrijdag 15 maart is er een mooie 40 km route uitgezet vanaf Westerbork naar de hoogste top van Drenthe, de Col du Vam In die week laten we zien dat iedereen kan fietsen en kun je meedoen aan verschillende (fiets)activiteiten in en rond Emmen. Onder het motto 'Iedereen fietst mee' kun je onder andere fietsen op een handbike, fietsoefeningen doen op een speciaal ingericht verkeersplein en deelnemen aan Kleintje Fiets4Daagse

Kleintje Fiets4daagse - Kop van Drenthe OpFiets

Kleintje Fiets4Daagse als opwarmertje - De Wolde

Kalender fietsvierdaagsen 2021

Informatieavond op 28 oktober op 't Alterbarg. Wandelvoetbal krijgt ook bij vv Sweel vaste voet aan de grond. Het onderwerp staat inmiddels bij de club uit Zweeloo prominent op de agenda en worden 60-plussers op 't Alterbarg in de gelegenheid gesteld om wandelend tegen een balletje te trappen De 54e editie van Regiobank Drentse Fiets4Daagse dat gehouden werd van 16 tot en met 19 juli was een groot succes. Naarmate de week vorderde, werd het weer ook steeds beter, wat bijdroeg aan de feestvreugde onderweg. In maar liefst zeven startplaatsen zijn deze week ruim 12.000 fietsers gestart en. NORG - Volle terrassen, muziek en een veelheid aan fietsen. De afsluiting van de Fiets4Daagse zorgde zeker voor reuring in Norg. Met het prachtige weer was het dan ook geen straf om even een kijkje te nemen. De Ongenode Gast trok er op uit. Het mag dan wel de Fiets4Daagse zijn, er is genoeg blik te vinden in het centrum van Norg

SamenDalen 'Kleintje fiets-4-daagse' vanuit Dale

Kleintje Fiets4daagse vanuit Westerbork NL Doet - Bijenwerkdag Kroeg tot Kroegloop 9 km hardlopen Ronde van Drenthe - Wielrennen Marathon event Spinning en dans Sportique Kleine Moere Cross UNESCO Geopark Hondsrug Crosscircuit de Hondsrug UNESCO Global Geopark Annerboscross Obstacle run voor kids Gran Fondo Drenthe Spinningmarathon Tourist Info. ← Previous Kleintje Fiets4Daagse op 15 maart a.s. Lunteren en Karambam brachten sfeer in Meppel Next → Gemeente Meppel Nieuwjaarsbijeenkomst 2021 from Time to Speak on Vimeo

De stichting Reptielen, Amfibieën en Vissen Onderzoek Nederland (RAVON) verzorgt op maandagavond 18 maart een presentatie over de (bijzondere) amfibieën en reptielen die in Noordwest-Overijssel voorkomen of kunnen worden verwacht. Zo is bekend dat bij de kikkers het 'groene kikkercomplex' ook echt complex is Drentse Fiets4Daagse organiseert Kleintje Fiets4Daagse in Dalen. augustus 20, 2019 // 0 Comments. Met Kleintje Fiets4Daagse richting WK Paracycling in Emmen Ter ere van UCI Para-Cycling Road World Championships 2019 in.

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken, en iedereen die interesse heeft in de regio Een overzicht van het laatste nieuws waarin Benneveld wordt vermeld. Elk moment van de dag wordt nieuws over Benneveld automatisch bijgewerkt zodat jij altijd precies weet wat er speelt

Enthousiaste deelnemers trotseren de wind tijdens Kleintje

Nieuws Archieven - De Drentse Fiets4Daagse

5-sterren camping in Hardenberg Ruim opgezette kampeerplaatsen Gratis wifi; Kamperen in Hardenberg. Gezellig met uw partner, gezin of vrienden kamperen in Hardenberg? Dan bent u van harte welkom op Vakantiepark 't Rheezerwold Ostatnia wizyta: mniej niż minutę temu : Teraz jest 26 wrz 2016, o 23:2 NEEDE - Ruim achthonderd fietsliefhebbers hebben donderdag genoten van de derde dag van de Borculose Fiets4daagse. Topper van het programma was het programma op de rundveehouderij van de familie. Tip : Neem twee powerbanks mee. Een grote voor dagelijks gebruik en een kleintje voor als er echt nood aan de man is. Oplaadtijd. Als je de capaciteit deelt door de maximale stroom die je powerbank kan opnemen dan krijg je de theoretische minimale oplaad tijd van je powerbank

Lokale sponsors - De Drentse Fiets4DaagseStoelyoga komt aan bod in Buurtstation | Coevorder Nieuws

RHEDEN - Zon, warm, vrolijk en tevreden zijn de kernwoorden op de tweede dag van de Fiets4daagse Rheden. Aan de start verschenen meer fietsers dan de eerste dag en het zomerse weer leverde alleen maar vrolijke en tevreden fietsers af Voor een rustige vakantie kan men kamperen op deze ruime boerderijcamping, Camping Bois Girault.In het voor- en naseizoen is het een actieve en gezellige camping voor 50 plussers, in de maanden juli en augustus is camping Bois-Girault een echte familie-camping Live muziek tijdens kleintje Rodermarkt 2017 Rond Hemelvaart (Woensdag 24 lees verder >> Diner & Film 2-Gangen + film, in samenwerking met de Cinema Roden In lees verder >>

 • Gekleurde kop en schotels.
 • St Lucia vliegtijd.
 • Photinia villosa laevis.
 • Suikervrije recepten kind.
 • Sölden dicht.
 • Wat is Parvo.
 • Een gesteente is opgebouwd uit fragmenten die ook wel.
 • Sint Rembert Torhout.
 • High quality world map download.
 • Naam stickers.
 • Houten krukje Xenos.
 • Louisiana Bezienswaardigheden.
 • Pollinosan dr vogel.
 • Sneeuwwitje en de Zeven Dwergen namen.
 • Externe harde schijf met slot.
 • Grootste baby 2018.
 • Parking 2000 rue de crimée paris.
 • Bayonetta characters.
 • WYSIWYG.
 • Vissen screensaver gratis.
 • Jaren 60 kapsel mannen.
 • Chikko Not Coffee recept.
 • Feenstra reizen Poseidon.
 • Warmte zonder verwarming.
 • Viscose tapijt reinigen.
 • Grappling toernooi 2020.
 • For a Few Dollars More IMDb.
 • Runescape login.
 • Schouders meten pbp.
 • T shirt peuter bedrukken.
 • Hoe lang duurt de reis naar Jupiter.
 • Workshop schilderen Amsterdam.
 • LaTeX table.
 • Earl Sweatshirt.
 • Software voor borduurpatronen.
 • Wat is er gebeurd met Azula.
 • PARKSIDE hogedrukreiniger accu.
 • Sil Zwart Wit.
 • Patti Smith tour.
 • Erasmus website.
 • Hoeveel is 1 kuub.